Gebroken hart traject

Als je jouw gebroken hart wil helen volg je een specifiek rouwproces. In de sessies die je bij mij kan volgen bewandelen we samen de weg naar herstelling.

Gebroken hart traject (130 euro ipv 150 euro voor 5 sessies)
Start traject: kennismakingsgesprek 25 euro (vrijblijvend)
Sessie 1: stilstaan bij de ervaring
Herstel vraagt dat we eerst stilstaan bij de ervaring en belangstelling tonen voor de pijnlijke beleving. Dat is het begin van het zelfontwikkelingsproces.
Sessie 2: verdriet onder ogen zien en de regie van je leven terug oppikken
De tweede sessie gaat over hoe we ons beschermen tegen pijn en hoe we regie kunnen nemen van ons innerlijk welzijn.
Sessie 3: helen van jeugdverwondingen en persoonlijke beleving herkennen
Onze reactie op pijn is altijd gekleurd door eerdere ervaringen, omdat de pijn in het heden eerdere pijnervaringen in de herinnering roept.
Sessie 4: zelfcompassie ontwikkelen en het fysiek beleven van emoties
Zelfcompassie ontwikkelen betekent lief zijn tegen jezelf. Welke overtuigingen sleep jij mee uit het verleden? We houden deze beperkende overtuigingen tegen de lamp en zetten ze om in een nieuw positiever toekomstbeeld.
Sessie 5: het beste uit jezelf halen en pijn omzetten in persoonlijke transformatie

Als gevolg van een gebroken hart ontdekken we nieuwe kanten van onszelf en worden we gedwongen om pijn om te zetten in kracht.

Gebroken hart aparte sessies (30 euro per sessie)
Start traject: kennismakingsgesprek 25 euro (vrijblijvend)
Het is ook mogelijk om de sessies apart te volgen zonder dat we spreken van een traject. In plaats van in één keer 130 euro te betalen, betaal je dan per sessie 30 euro.
Let wel: 5 sessies kosten dan 150 euro ipv 130 euro

Een vrijblijvend intakegesprek kost altijd 25 euro. Hierna kan je beslissen of je de coaching verder wil zetten met het traject (20 euro korting) of met aparte sessies. Je beslist altijd zelf wanneer je start of stopt met de coaching. Ik raad aan om 1x per week te coachen, maar afhankelijk van jouw behoefte of budget kan dit ook vaker of minder vaak.

Ik ben gedurende jouw volledige traject beschikbaar voor ondersteuning per mail of per bericht. Ik wil zeker weten dat jij je niet alleen voelt in jouw verwerkingsproces.

Meer info nodig? Stuur gerust een mailtje naar erica@succesmindset.be of geef me een belletje op 0496378611
Vrijblijvend intake gesprek vastleggen? klik hier