Skip to content

Succesmindset Break up coach Erica

Erica Oostvogels

Welkom op de website van Erica, jouw persoonlijke break-up coach! Heb je een relatiebreuk achter de rug en vind je hier nog moeilijk om het verleden los te laten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Erica is er om jou te begeleiden naar een gelukkiger leven als single.

Na haar coaching ben je klaar om gezonde en liefdevolle relaties aan te gaan en je volledige persoonlijke potentieel te bereiken. Laat Erica je helpen om je leven na een break-up opnieuw vorm te geven en de beste versie van jezelf te worden.

Erica Break-up coach

Als break-up coach richt ik me op mannen die een moeilijke break-up hebben meegemaakt en op zoek zijn naar heling en groei. Mijn coaching is gericht op het overleven van de break-up, het genezingsproces en het ontwikkelen van jouw volledige potentieel. Ik bied geen snelle oplossingen zoals “vergeet je ex binnen 10 dagen” of “hoe krijg je je ex terug”.

In plaats daarvan geef ik je de nodige richting en begeleiding om jouw eigen pad te bewandelen na een break-up. Samen werken we aan het herstellen van je zelfvertrouwen, het ontdekken van je eigen kracht en het creëren van een gelukkig en vervuld leven als single.

IMG_7053

Ervaring Break up coach door ervaring

Kracht na break-up

Ik ben Erica, jouw persoonlijke break-up coach. Samen werken we aan jouw persoonlijke groei zodat je terug gelukkig single kan worden en de juiste vrouw vindt in de toekomst.

Gezonde relatie opbouwen

Ik help je om negatieve patronen te doorbreken die je vasthouden in ongezonde relaties. Ik garandeer je dat je jouw persoonlijk potentieel als vrijgezel zult bereiken zodat je klaar bent voor betere, liefdevollere relaties in de toekomst!

Ervaringsgericht

Na het oprichten van mijn coaching praktijk, merkte ik dat een gebroken hart vaak terug kwam bij veel cliënten. Ik besloot actie te ondernemen nadat ik merkte dat er weinig online hulp te vinden was bij het doormaken van een relatiebreuk. Zo heb ik mij echt in het onderwerp kunnen specialiseren.

Herstel en groei

Na een break-up kan het voelen alsof we onszelf een beetje kwijt zijn. De toekomst zoals we die voor ogen hadden bestaat plotseling niet meer. Ik help je om terug tot jezelf te komen en te navigeren naar een nieuw begin.

erica

Ervaring Laat mij je helpen om

  • Je gevoelens onder ogen te zien en ermee te leren omgaan
  • Je eigenwaarde terug te vinden
  • Je ex te vergeten en te beseffen dat jij veel beter verdient
  • Terug te vinden waar jij blij van wordt
  • Een sterkere, meer zelfzekere versie van jezelf te worden
  • Persoonlijke vrijheid en emotionele stabiliteit te bereiken

Video's Youtube kanaal

Succesmindset

Erica Oostvogels
Boekenbergplein 4
2100 Deurne (Antwerpen)

erica@succesmindset.be

BTW BE0740.724.761