Selecteer een pagina

Zelfvertrouwen is essentieel voor je gezondheid en je psychologisch welzijn. Mensen die beschikken over een gezonde portie zelfvertrouwen zijn succesvoller in hun persoonlijk en hun professioneel leven.

Weinig zelfvertrouwen hebben is jammer, het zorgt ervoor dat je kansen mist in het leven en dat je te vaak negatief denkt. Ik had vroeger het gevoel dat ik met mezelf in de knoop lag. Ik liet mij het ‘leven’ voorschrijven door andere mensen en als ik bepaalde dingen niet bereikt had op een bepaalde leeftijd, voelde ik me slecht. Ik vergeleek mezelf vaak met anderen en durfde niet goed op te komen van mezelf. Ik ben ook een enorme people pleaser… Dat maakt dat ik snel mezelf weg cijfer en andere mensen te vaak een goed gevoel wil geven. Zelf bleef ik echter regelmatig met een ambetant slecht gevoel over… Het gevoel dat je krijgt als je achteraf denkt: ‘dat had ik beter anders gedaan’ of ‘daar had ik beter assertiever op gereageerd’.

Klik hier voor de gratis zelfvertrouwen mini cursus en ga direct aan de slag om jouw zelfvertrouwen te verbeteren.

Klik hier voor de zelfvertrouwen maxi cursus voor slechts 39,5 euro! 

Heb je liever één op één coaching met mij? Maak hier je afspraak

Real queens fix each other's crowns!

Ik ben al 10 jaar bezig met het onderwerp ‘persoonlijke ontwikkeling‘. Ik heb diverse opleidingen genoten en nu vind ik het helemaal fantastisch om andere vrouwen de weg te wijzen, want ik weet 100% zeker dat ik anderen hiermee kan helpen!! Ik heb enorm veel boeken gelezen, TED talks bekeken en ik luister ’s ochtends nog elke dag naar motiverende speeches. Ik vind coaching dan ook ontzettend leuk om te doen en ik ben erg enthousiast in mijn one to one coaching gesprekken. MAAR: alles wat ik de afgelopen 10 jaar heb geleerd over persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen heb ik ook in een fantastische cursus gegoten! Al die zaken en inzichten die ervoor hebben gezorgd dat ik veel rustiger en positiever in het leven sta, zitten vervat in de cursus Zelfvertrouwen.