Selecteer een pagina

Β Bedankt!
Jouw e-book is onderweg


Maar wacht even!
Wil jij direct doorpakken?
Dan heb ik een leuk aanbod voor je, namelijk de Break-up EHBO videocursus.


De komende 30 minuten kan jij je inschrijven voor €25 ipv €35.


Dankzij mijn tips kan je de eerste stappen in jouw helingsproces zetten, terwijl je niet:
πŸ’” Heel de tijd wakker blijft liggen van het piekeren over je ex
πŸ’” Obsessief bezig bent met wat hij aan het doen is op social media
πŸ’” Enkel focust op de negatieve dingen in het leven
πŸ’” Vol zelfmedelijden heel de dag in bed blijft liggen
πŸ’” Jezelf afsluit voor vrienden en familie


Voor slechts €25 krijg jij toegang tot deze videocursus Γ¨n bijhorend cursusboek!

[hurrytimer id=”886″]

Je hebt het gevoel dat je al jouw energie en liefde in je relatie hebt gestopt en plotsteling beslist je partner dat hij niet verder met je wilt.

Terwijl jij jullie samen oud zag worden- die Γ©ne reis maken waar jullie het al zo lang over hadden, trouwen, kindjes maken- besloot hij een abrupt einde te maken aan de relatie.

Je weet dat het beter is om geen contact meer met hem te hebben, te stoppen met het checken van zijn Social media en te accepteren dat het voorbij is. Makkelijker gezegd, dan gedaan.

Een relatiebreuk is verschrikkelijk moeilijk en helaas iets waar we bijna allemaal ooit mee te maken krijgen in ons leven. Het is een rouwproces waarin het lijkt alsof de wereld vergaat.

Nu heb je het idee dat je niet weet hoe je jouw dagelijkse activiteiten weer op kan pakken zonder te huilen of beΓ―nvloed te worden door de pijn die je voelt, maar uiteindelijk ga je ervaren dat een relatiebreuk een geweldige opportuniteit is om jezelf weer beter te leren kennen en te groeien als persoon.

Laat mij je helpen ervaren hoe je de eerste weken na een relatiebreuk overleeft door middel van de Break-up EHBO cursus en ontdek wat jij nodig hebt om de eerste stappen te zetten in jouw helingsproces.

Als jij deze videocursus volgt dan zal je leren:

πŸ’” hoe je jouw ondersteuningsnetwerk opbouwt zodat je je geliefd en ondersteund voelt

πŸ’” Hoe je bezig kan blijven zodat je jezelf kan afleiden van de constante pijn en obsessieve gedachten over je ex

πŸ’” Hoe je focust op de positieve dingen in je leven

πŸ’” Waarom huilen belangrijk is en hoe je dit jezelf toelaat

πŸ’” Hoe je de balans zoekt tussen afleiding en het voelen van je emoties

Dat klinkt wel goed toch?

Dankzij mijn videocursus leer hoe je het best over deze moeilijke eerste periode heen komt. Deze cursus is gemaakt om jou alles te geven om dit helingsproces te starten.

Je zal je dagen leren doorkomen zonder continu te huilen en je normale dag-tot-dag activiteiten kunnen uitvoeren. Je zal leren hoe je deze breuk aan pakt zodat je je beter voelt, ook al heb je nu nog geen idee hoe je dat moet doet. Je zal je niet langer zo hopeloos voelen en inzien dat je ook gelukkig kan worden doen ex.

 

 

 

Wat houdt de cursus in? Β 

Het is een videocursus, dat betekent dat elk hoofdstuk door mij wordt verteld in een filmpje. Bij elk filmpje horen oefeningen die je kan maken.

Door middel van deze video’s leer jij alles over het verwerkingsproces van de break-up, en hoe jij deze emotionele rollercoaster onder controle kan krijgen.

Veelgestelde vragen

Is deze cursus iets voor mij?

Deze cursus is iets voor jou als je merkt dat je het moeilijk hebt in de eerst periode na je relatiebreuk. Dat betekent dat we aan de slag gaan om je terug vrolijker te krijgen zodat je de dagdagelijkse activiteiten aan kan: naar het werk gaan, jezelf verzorgen, niet continu liggen piekeren,…

Mijn relatiebreuk is al langer dan een half jaar geleden, moet ik dan deze cursus nog volgen?

De tijdsperiode na je relatiebreuk maakt minder veel uit. Deze cursus is voor iedereen die merkt dat haar verdriet het grootste deel van de dag in pakt en vooral gericht op de balans zoeken tussen constant huilen en jezelf af te leiden.

Is deze cursus ook voor mannen?

Deze cursus is voor iedereen die uit een relatiebreuk komt. Als je een man bent heb je zeker iets aan mijn tips want de principes van een gebroken hart zijn hetzelfde. Hou er wel rekening mee dat deze cursus gemaakt is vanuit het vrouwelijk perspectief.